Bandă protecție genunchi din lana
Bandă protecție genunchi din lana
Bandă protecție genunchi din lana
Bandă protecție genunchi din lana
Bandă protecție genunchi din lana
Bandă protecție genunchi din lana

Bandă protecție genunchi

155
89 lei
cu TVA

Bandă de protecție pentru genunchi din Lână Merino.

Amelioreaza durerile articulare, reumatismale.

Fixare cu banda scai, marime universală.

Genunchi mai sănătos

Durerile de genunchi sunt cele mai răspândite dureri articulare în Romania. În mod obișnuit acestea apăreau la vârste mai înaintate, însă tot mai multe persoane tinere suferă de aceste dureri. Fie că ai o sensibilitate la genunchi, fie ai suferit o operație, petreci mult timp pe scaunul de la birou sau în mașină, genunchiul are nevoie de extra protecție. Lâna nu doar ca îți ține piciorul într-o poziție fixă, dar și tratează durerile articulare și reumatismale.

S-a demonstrat științific că lâna are capacitatea de a trata durerile articulare și este folosită încă din antichitate. Genunchiul nu se va încălzi excesiv cum se întâmplă în cazul bandajelor sintetice, circulația sângelui este îmbunătățită, lâna contribuind la dilatarea vaselor de sânge, iar banda cu scai îți permite să reglezi gradul de presiune după bunul plac.

Avantajele benzii de genunchi:

  • contribuie eficient la refacerea articulației genunchiului
  • perioada de refacere după operația la genunchi se va reduce semnificativ
  • lâna are capacitatea de a regla temperatura, din acest motiv, această bandă nu încinge și protejează de frig
  • prinderea velcro ajută la reglarea presiunii, fără să blocheze circulația
  • lâna are efecte terapeutice de vindecare a bolilor reumatismale și articulare

Dimensiuni:

  • lungime: 57 cm (ajustabilă cu velcro)
  • lățime: 20 cm (în partea din față, peste genunchi)

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră în contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bronz
Compoziție
Interior: 90% lână oaie, 10% lână cămilă; Exterior și tiv: 100% Poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Producător
Flokati UAB, Lithuania
Întreținere
A se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .