Preț redus! Saltea Yoga Tappeto din lână, 75x200 cm Expand

Saltea Yoga Tappeto din lână, 75x200 cm

176

Nou

Saltea pentru yoga cu suprafata din lana si spate antiderapant.

Dimensiune: 75x200cm

Mai multe detalii

Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile

Time left:

323 lei

Taxe incluse

359 lei Taxe incluse

-10%

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Natural chiar și atunci când faci mișcare

Un stil de viață sănătos include și mișcare. O importanță deosebită pentru sănătatea ta o au echipamentele și produsele cu care intri în contact atunci când faci sport. Se știe că acestea sunt purtătoare de foarte multe bacterii și viruși care se dezvoltă nestingherite pe suprafața sintetică. Le poți evita atunci când practici sporturi pe saltea precum Yoga, Pilates sau aerobic, alegând o saltea 100% naturală, din lână. Lâna are capacitatea uimitoare de a ține la distanță bacteriile datorită lanolinei. Mai mult decât atât, salteaua Tappeto a fost special concepută ca să fie și practică. Are o grosime perfectă pentru a-ți proteja coloana vertebrală, este ușoară și este prevăzută pe spate cu o suprafață antiderapantă.

Avantajele saltelei pentru yoga Tappeto:

  • rezistentă și practică
  • grosimea sa iți va proteja coloana vertebrală
  • ține la distanță bacteriile și praful
  • spate din material antiderapant ca tu să te poți mișca liber
  • sistem de prindere rezistent

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBej
Compoziție100% lână merino
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereCurățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Saltea Yoga Tappeto din lână, 75x200 cm

Saltea Yoga Tappeto din lână, 75x200 cm

Saltea pentru yoga cu suprafata din lana si spate antiderapant.

Dimensiune: 75x200cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .