• -15%
Pilotă din lână si bumbac
Pilotă din lână si bumbac
Pilotă din lână si bumbac
Pilotă din lână si bumbac
Pilotă din lână si bumbac
Pilotă din lână si bumbac

Pilotă Organic N2 din lână și bumbac organic

1 Recenzii
10065
Produs in stoc.
493 lei 580 lei -15%
Time left

Pilota din lână Organic este ideală pentru anotimpurile de primăvară, vară și toamnă. Foarte ușoară și subțire, stă lipită de corp, nu încinge și lasă corpul să respire. Vă veți bucura de un somn liniștit și sănătos pe tot parcursul nopții. La interior conține lână merino, iar la exterior bumbac organic.

Nivel căldură (1-6): 2 - (temperatura încăperii 21 - 24 °C)

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm

Ușoară și confortabilă

Pilota Organic este foarte ușoară și subțire. Lâna merino de la interior are proprietăți termice deosebite deoarece creează o temperatură optimă pe tot parcursul somnului, fără să încingă, lăsând pielea să respire. Aceasta este dispusă la interior folosindu-se tehnica Multistrat care nu îi va permite să se adune sau să se desprindă de tiv și cusături. Astfel pilota își va păstra în timp forma și grosimea.

Bumbacul Organic de la exterior are un grad de finețe ridicat care nu îi permite lânii să iasă la exterior. Nu este tratat chimic și este recomandat persoanelor ce suferă de alergii.

Avantajele pilotei Organic:

 • Este ușoară și stă lipită de corp
 • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii deoarece lâna este hipoalergenică
 • Nu încinge și îmbunătățește gradul de respirabilitate
 • Permeabilă la aer
 • Oferă senzația de răcoare și confort pe tot parcursul nopții

Greutate totală:

 • 140x200 cm.: 1.4 kg.
 • 160x220 cm.: 1.8 kg.
 • 200x220 cm.: 2.2 kg.
 • 240x220 cm.: 2.7 kg.

Cum să alegi o pilotă din lână?

Culoare
Ecru
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Organic; Interior: 100% Lână Merino
Densitate lână
300 g/m²
Fabricat în
România
Întreținere
Pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți pilota înfățată.
Nivel de încălzire
2 (temperatură încăpere 21-24°C)

TerpeshieldTratament antimolii TERPESHIELD

Tratamentul chimic antimolii a fost înlocuit cu tratamentul natural TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:

 • Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
 • Alungă insectele și acarienii
 • Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
 • Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:

 • diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
 • îndepărtează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
 • deosebit de eficient în caz de insomnie, de neliniște și de palpitații

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, lăcrămioară, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


lana multistratDispunere multistrat

La fabricarea produselor se folosesc caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel se evită aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporește gradul de confort termic al produsului.

În perne este folosită aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania.
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
- rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii.
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

1 Recenzii

The best!!!
De dparte cea mai buna pilota pe care am avut-o vreodata. Se vede calitatea cu ochiul liber, nu mai zic de cum se simte cand dormi cu ea.
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .