• Nou
Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și...
Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și...

Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și bumbac

10257
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-21 zile
960 lei

Pilota Brilliant este umplută cu 100% păr de cămilă pufos. Husa este foarte fină, din bumbac cu țesătură deasă.

Este o pilotă potrivită pentru iarnă.

Nivel căldură (1-6): 4 - (temperatura încăperii 19 - 22 °C)

Dimensiune
  • 200x220 cm

Ușoară și mătăsoasă

Dormi, visează, relaxează-te cu pilota Brilliant realizată din păr de cămilă extrem de fin, tuns doar de pe pieptul cămilelor asiatice. Părul nobil de cămilă este incredibil de suplu și asigură un echilibru al temperaturii foarte bun. Bumbacul extra fin cu tehnologie hidrofilă conferă corpului senzația că doarme pe puf și te ajută să beneficiezi de caracteristicile climatice ale părului de cămilă atât de eficiente.

Este o fibră mai ușoară chiar și decât lâna merino, oferind căldură și confort deosebit.

Asigură un climat de somn natural, sănătos și uscat datorită capacității sale excelente de a elimina umiditatea.

Avantajele pilotei Brilliant:

  • Este ușoară, moale și confortabilă
  • O reglare a temperaturii deosebit de eficientă
  • Bumbac hidrofil
  • Permeabilă la aer
  • Reglează umiditatea de la interior

Culoare
Alb
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Satinat; Interior: 100% Păr Cămilă
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
4 (temperatură încăpere 19-22°C)

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .