• -15%
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână
Pilotă Confort Clasic din lână

Pilotă Merino Clasic N2 din lână și bumbac

10214
Produs în stoc. Livrare rapidă
340 lei 400 lei -15%
Time left

Pilota din lână Merino Clasic este alegerea cea mai potrivită pentru nopțile de primăvară și toamnă. Ușoară și moale, pilota conține la interior lână merino de cea mai bună calitate.

Cu o densitate mult mai mare decat lâna cu care suntem obișnuiți, lâna merino asigură același confort termic într-o cantitate și greutate mai mică. Exteriorul este din bumbac cu țesătură foarte fină ce nu permite lânii să iasă.

Nivel căldură (1-6): 2 (22 - 24 °C în cameră)

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm

Călduroasă și sănătoasă

Diferența de temperatură dintre corpul tău și cameră poate crea disconfort. Pilota Confort Clasic este ușoară și moale. Este antibacteriană și nu reține mirosurile deoarece umplutura este realizată 100% din lână naturală. Vei avea parte de un somn liniștit pe tot parcursul nopții deoarece lâna reglează temperatura la o valoare optimă.

Pilota este ușoară ca fulgul deoarece la interiorul său se află lână foarte fină dispusă multistrat în mod egal pe toata suprafața.

Avantajele pilotei Merino Clasic

 • datorită lânii merino de o finețe redusă, pilota este foarte ușoară
 • tratament antimolii 100% natural Terpeshield (vezi Proprietăți)
 • se mulează după forma corpului
 • păstrează o temperatură constantă

Greutate totală:

 • 140x200 cm.: 1.4 kg.
 • 160x220 cm.: 1.7 kg.
 • 200x220 cm.: 2.2 kg.
 • 240x220 cm.: 2.6 kg.

Cum să alegi o pilotă din lână?

Culoare
Alb
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac; Interior: 100% Lână Merino
Densitate lână
250 g/m²
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
2 (temperatură încăpere 21-24°C)

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .