Pilotă Wool Classic N4 din lână și...
Pilotă Billerbeck din lână Wool Classic
Pilotă Billerbeck din lână Wool Classic

Pilotă Wool Classic N4 din lână și bumbac

10184
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.
673 lei

Pilota din lână Wool Classic este ideală pentru iarnă. Este foarte ușoară, moale, reglează temperatura corpului rapid, nu încinge și nu se ține de corp. Suprafața este realizată din bumbac satinat, iar umplutura din lână.

Nivel căldură (1-6): 4 - (temperatura încăperii 19 - 22 °C)

Dimensiune
  • 135x200 cm
  • 200x220 cm

Somn 100% natural

Pilota Wool Classic de la producătorul Billerbeck a fost special creată pentru a-ți oferi un somn odihnitor. Lâna de la interior are capacitatea de a oferi prospețime de lungă durată, este un bun izolator termic și va ține la distanță umiditatea și acarienii.

Husa este realizată din bumbac satinat de calitate superioară

Avantajele pilotei Wool Classic:

  • ușoară, moale și confortabilă
  • husa este realizată din bumbac satinat de calitate superioară
  • la interior are umplutură din 100% lână merino virgină
  • nu încinge, lasă corpul să respire
  • absoarbe și elimină la exterior umiditatea
  • nu se electrizează și nu se lipește de corp

Cum să alegi o pilotă din lână?

Culoare
Alb
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Satinat; Interior: 100% Lână Merino
Densitate lână
550 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
Ungaria
Nivel de încălzire
4 (temperatură încăpere 19-22°C)

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .