Pilotă de vară Confort Organic Expand

Pilotă vară Confort Organic din lână și bumbac organic

2 Review(s)

Nou

Pilota de vară Confort Organic are la interior un strat subțire de lână merino și la exterior bumbac organic. Foarte subțire și ușoară, creează un mediu perfect pentru un somn liniștit, lăsând pielea să respire. Calitatea superioară a materialelor, cusătura specială, adaugă un plus de rezistență și confort.

Nivel căldură (1-6): 1 - (temperatura încăperii 23 - 26°C)

Fabricat în România

Mai multe detalii

Produs in stoc.

 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm

450 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Subțire și confortabilă

Pilota de vară Confort Organic a fost special concepută pentru temperaturile de vară din România și este alternativa sănătoasă la pilotele și păturile sintetice. Stratul subțire de lână merino de la interior are menirea să atragă excesul de căldură și transpirație produs de corp pe parcursul nopții și să-l elimine la exterior. Bumbacul organic este antialergic și este recomandat pentru copii.

Avantajele pilotei de vară Confort Organic:

 • Este foarte subțire și ușoară
 • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii deoarece lâna este hipoalergenică
 • Îmbunătățește gradul de respirabilitate și evaporare a umidității
 • Permeabilă la aer
 • Oferă senzația de răcoare și confort pe tot parcursul nopții
 • Recomandată pentru copii

Greutate totală:

 • 140x200 cm.: 1 kg.
 • 160x220 cm.: 1.3 kg.
 • 200x220 cm.: 1.6 kg.
 • 240x220 cm.: 1.9 kg.

Cum să alegi o pilotă din lână?

Compoziție100% lână merinos
Densitate lână150g/m2
ProducătorSanodor, România
Compoziție țesătură100% Bumbac Organic
ÎntreținerePilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți pilota înfățată.

TerpeshieldTratament antimolii TERPESHIELD

Tratamentul chimic antimolii a fost înlocuit cu tratamentul natural TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:

 • Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
 • Alungă insectele și acarienii
 • Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
 • Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:

 • diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
 • îndepărtează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
 • deosebit de eficient în caz de insomnie, de neliniște și de palpitații

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, lăcrămioară, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


lana multistratDispunere multistrat

La fabricarea produselor se folosesc caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel se evită aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporește gradul de confort termic al produsului.

În perne este folosită aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania.
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
- rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii.
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nota 
2019-05-01

Recomand

usoara si subtire. bine lucrata, bumbac fin si moale. e fix cat trebuie ca si grosime.

  Nota 
  2018-07-17

  usoara si subtire

  Eu locuiesc la munte si nu gaseam o pilota usoara si subtire pentru vara. Am gasit-o la dumneavoastra si am achizitionat-o. Livrarea s-a facut rapid, fara probleme. Bumbacul este de foarte buna calitate, nu am mai vazut asa pana acum, iar lana de la interior este moale si nu se aduna deloc.
  O recomand cu incredere!

   Scrieți-vă părerea !

   Scrieţi o recenzie

   Centură lombară Camel din lână

   Centură din lână merinos pentru zona lombară. Prevăzută cu sistem de prindere cu bandă elastică și scai.

   Oferă susținere și confort, tratează durerile lombare.

   Mărime universală.

   Disponibilă în mai multe culori.

   Accept

   Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .