• -10%
Pernă pentru scaun Wave din lână, 40x40 cm

Pernă pentru scaun Wave din lână, 40x40 cm

171
Produs in stoc.
125 lei 139 lei -10%
cu TVA
Time left

Pernă din lână pentru scaun prevăzută cu 2 șnururi de prindere.

Dimensiune: 40x40cm

O pernă pentru scaun din lână este mai sănătoasă decât îți închipui

Fie că vorbim de scaunul de la birou sau cel din mașină sau scaunul din bucătărie, este bine să fim atenți la suprafața pe care stăm. De ce? S-a demonstrat științific că dacă aceasta este din material sintetic dăunează pe termen lung sănătății. Atât la femei, cât și la bărbați aceasta poate cauza infertilitate și boli deoarece materialul sintetic favorizează apariția microbilor și ciupercilor și supraîncălzește.

Alegând o pernă din lână vei crea o barieră între suprafața scaunului și corpul tău deoarece lâna are capacitatea de a regla în mod eficient temperatura, de a lupta în mod natural împotriva microbilor și acarienilor și nu provoacă alergii și iritații.

Avantajele pernei pentru scaun din lână:

  • rezistentă și confortabilă
  • reglează temperatura corpului ținând cald iarna și răcorind vara
  • luptă împotriva microbilor, acarienilor și ciupercilor

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bej
Compoziție
100% lână merino
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Producător
Flokati UAB, Lithuania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .