Pernă cilindrică Camel din lână, 15x42 cm

Pernă cilindrică Camel din lână, 15x42 cm

10221
Produs in stoc.
249 lei

Pernă decorativă cilindrică din lână naturală merinos și cămilă, moale, fină și cu un design deosebit.

Se mulează perfect pe zona cervicală, gradul de fermitate este unul potrivit pentru cei ce suferă de afecțiuni sau disconfort.

Dimensiune: 15x42cm

Perna pentru zona cervicală

Zona cervicală este suprasolicitată de la statul într-o poziție greșită la calculator, dormitul pe o pernă nepotrivită, activitatea fizică sau diversele afecțiuni. Pernele cilindrice, prin forma lor specială oferă susținerea corectă a gâtului și capului, fără să pună presiune sau să oblige capul să stea într-o poziție incomodă. Lână aduce un plus acestui tip de pernă prin faptul că aceasta are efecte benefice asupra mușchilor și articulațiilor, nu încinge și nu provoacă alergii și iritații.

Se asortează perfect cu Pătura Camel, Pătura Etno și Pătura Chocolate

Avantajele pernei cilindrice Camel:

  • pufoasă la atingere, rezistentă și confortabilă
  • forma sa susține zona cervicală într-o poziție corectă
  • este 100% naturală, din lână merino și păr de cămilă ce nu provoacă alergii și iritații
  • grad de fermitate ridicat pentru o susținere corectă a capului

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bronz
Compoziție
Exterior: 90% lână merino, 10% păr cămilă; Interior: 100% poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Grad fermitate
Înalt

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .