Pernă Billerbeck din lână Wool Classic Expand

Pernă Billerbeck din lână Wool Classic

Nou

Pernă cu umplutură din lână 100% naturală și husă matlasată din bumbac satinat. Foarte sănătoasă, nu încinge antialergică.

Grad de fermitate: Tare.

Mai multe detalii

Stoc furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

  • 50x70 cm
  • 36x48 cm
  • 70x90 cm

199 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Ușoară și confortabilă

Perna Wool Classic de la Billerbeck este recomandată persoanelor cu probleme cervicale deoarece lâna 100% naturală contribuie la relaxarea musculaturii și a articulațiilor, ține transpirația la distanță și menține capul într-o poziție corectă pe tot parcursul nopții. Are un grad mai ridicat de fermitate.

Avantajele pernei Wool Classic:

  • antialergică și antibacteriană
  • menține capul într-o poziție corectă pe tot parcursul nopții
  • 100% naturală: umplutură din lână și suprafață din bumbac satinat de calitate superioară
  • nu încinge și menține umiditatea departe de corp
CuloareAlb
Compoziție100% lână de oaie
ProducătorBillerbeck, Germania
Compoziție țesătură100% Bumbac

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Pernă Billerbeck din lână Wool Classic

Pernă Billerbeck din lână Wool Classic

Pernă cu umplutură din lână 100% naturală și husă matlasată din bumbac satinat. Foarte sănătoasă, nu încinge antialergică.

Grad de fermitate: Tare.

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .