Pernă Wool Classic din lână și bumbac
Pernă Billerbeck din lână Wool Classic
Pernă Billerbeck din lână Wool Classic

Pernă Wool Classic din lână și bumbac

1 Recenzii
10186
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.
208 lei

Pernă cu umplutură din lână 100% naturală și husă matlasată din bumbac satinat. Foarte sănătoasă, nu încinge, antialergică.

Grad de fermitate: Înalt.

Dimensiune
  • 50x70 cm
  • 36x48 cm
  • 70x90 cm

Ușoară și confortabilă

Perna Wool Classic de la Billerbeck este recomandată persoanelor cu probleme cervicale deoarece lâna 100% naturală contribuie la relaxarea musculaturii și a articulațiilor, ține transpirația la distanță și menține capul într-o poziție corectă pe tot parcursul nopții. Are un grad mai ridicat de fermitate.

Avantajele pernei Wool Classic:

  • antialergică și antibacteriană
  • menține capul într-o poziție corectă pe tot parcursul nopții
  • 100% naturală: umplutură din lână și suprafață din bumbac satinat de calitate superioară
  • nu încinge și menține umiditatea departe de corp
Culoare
Alb
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Satinat; Interior: 100% Lână Merino
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

1 Recenzii

ok
Perna e foarte buna, dar daca ar fi avut putin mai multa lana la interior ar fi fost excelenta
în data de

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .