Pătură Latte din lână
Pătură Latte din lână
Pătură Latte N2 din lână
Pătură Latte din lână
Pătură Latte din lână

Pătură Latte N2 din lână

1 Recenzii
10198
Produs in stoc.
639 lei

Pătură din lână naturală de merinos cu grad mediu de încălzire. Este pufoasă, cu aspect de blăniță și foarte rezistentă.

Imprimeul aduce eleganță încăperii.

Fiind ușoară, poate fi folosită pentru învelire în spațiile cu un nivel mai ridicat de căldură, în anotimpul cald sau ca o cuvertură pentru canapea.

Nivel căldură (1-6): 2 - (temperatura încăperii 21 - 24°C)

Dimensiune
  • 200x220 cm

Căldură și confort oferit de natură

Cu pătura Latte de la Flokati vei avea parte de căldură naturală și de confort. Este o pătură practică, de culoare bej cu model grafic maro, cu aspect de blăniță.

Ușoară și subțire, te poți bucura de căldura ei în sezonul cald sau în încăperile mai călduroase. Oferă eleganță dormitorului tău și poate îmbrăca patul sau canapeaua ta pentru un plus de confort și sănătate.

Avantajele păturii Latte:

  • oferă eleganță încăperii prin modelul grafic
  • este moale și foarte plăcută la atingere datorită metodei de dispunere a firelor de lână sub formă de blăniță
  • potrivită pentru încăperile cu o temperatură de peste 24 de grade Celsius, în anotimpurile calde
  • poate fi utilizată atât pentru învelire, cât și ca o cuvertură
  • este realizată din lână care are rolul de a regla temperatura, de a combate acarienii și mucegaiul

Video produs:

Culoare
Bej/Imprimeu
Compoziție
100% lână merino
Densitate lână
450 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
2 (temperatură încăpere 21-24°C)

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

1 Recenzii

Love it!!!
E atat de confortabila si de moale ca nu imi mai pot inchipui viata fara ea...
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .