Pătură Etno din lână și bumbac Expand

Pătură Etno din lână și bumbac

Nou

Pătura din lână Etno este realizată din lână și bumbac imprimat cu motive florale. Este ideală pentru a te înveli primăvara și toamna.

Nivel căldură (1-6): 2 - (temperatura încăperii 21 - 24 °C)

Mai multe detalii

Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile

  • 135x200 cm
  • 200x220 cm

1 325 lei

Taxe incluse

Livrare prin curier rapid. 

Livrare în 24-48 ore pentru produsele aflate în stoc. Retur gratuit.

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei.

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Confortabilă și practică

O pătură groasă plăcută la atingere cu un design deosebit, cu siguranță va reuși să îți tină de cald și să îți înfrumusețeze casa. Pătura Etno îndeplinește cu brio toate aceste atribuții. Blănița moale din lână de pe o față a păturii îți va asigura căldura necesara. Bumbacul gros de pe cealaltă față a păturei îți va asigura confortul și plăcerea vizuală. Va da un aer cald și primitor locuinței dumneavoastră.

Poate fi folosită pentru învelit sau pentru a proteja canapeaua.

Avantajele păturii Etno:

  • Are 2 fețe una din bumbac pentru a te înveli și una din lână pentru un aspect călduros al dormitorului
  • poate înlocui cu succes o pilotă
  • mai moale datorită inserției de păr de cămilă
  • rezistentă datorită tehnicii de prindere a lânii și a tivului din poliester

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră în contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBej/Imprimeu
Compoziție90% lână merinos, 10% păr cămilă, 100% bumbac, tiv 100% poliester
Densitate lână500 g/m²
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereCurățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Pătură Etno din lână și bumbac

Pătură Etno din lână și bumbac

Pătura din lână Etno este realizată din lână și bumbac imprimat cu motive florale. Este ideală pentru a te înveli primăvara și toamna.

Nivel căldură (1-6): 2 - (temperatura încăperii 21 - 24 °C)

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .