Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac
Pătură Etno din lână și bumbac

Pătură Etno N3 din lână și bumbac

10165
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile
1.459 lei

Pătura din lână Etno este realizată din lână și bumbac imprimat cu motive florale. Este ideală pentru a te înveli primăvara și toamna.

Nivel căldură (1-6): 3 - (temperatura încăperii 20 - 23 °C)

Dimensiune
  • 135x200 cm
  • 200x220 cm

Confortabilă și practică

O pătură groasă plăcută la atingere cu un design deosebit, cu siguranță va reuși să îți tină de cald și să îți înfrumusețeze casa. Pătura Etno îndeplinește cu brio toate aceste atribuții. Blănița moale din lână de pe o față a păturii îți va asigura căldura necesara. Bumbacul gros de pe cealaltă față a păturei îți va asigura confortul și plăcerea vizuală. Va da un aer cald și primitor locuinței dumneavoastră.

Poate fi folosită pentru învelit sau pentru a proteja canapeaua.

Avantajele păturii Etno:

  • Are 2 fețe una din bumbac pentru a te înveli și una din lână pentru un aspect călduros al dormitorului
  • poate înlocui cu succes o pilotă
  • mai moale datorită inserției de păr de cămilă
  • rezistentă datorită tehnicii de prindere a lânii și a tivului din poliester
Culoare
Bej/Imprimeu
Compoziție
90% lână merino, 10% păr cămilă, 100% bumbac
Densitate lână
500 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
3 (temperatură încăpere 20-23°C)

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .