Preț redus! Papuci de casă Melange din lână Expand

Papuci de casă Melange din lână

Nou

Papuci de casă pentru femei din lână merinos și păr cămilă

Suprafața care intră în contact cu pielea este moale și fină, cu aspect de blăniță. Talpa este antiderapantă, realizată dintr-un material rezistent la utilizări frecvente.

Mai multe detalii

Produs in stoc.

  • 36-37
  • 38-39
Time left:

103 lei

Taxe incluse

129 lei Taxe incluse

-20%

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Confort și căldură pentru picioarele tale

Papucii de casă Melange pot fi folosiți atât în anotimpurile calde, cât și în cele reci. Lâna folosită le conferă un aspect de blăniță moale, fină, confortabilă și un design modern. Modelul exterior în X permite picioarelor să se aerisească mai bine, dar să și arate mai bine.

Talpa este realizată din material rezistent cu proeminențe cauciucate antiderapante.

Avantajele papucilor de casă Melange:

  • pot fi folosiți atât vara cât și iarna
  • piciorul este aerisit datorită designului
  • culoare rezistentă la murdărie
  • confortabili și ușori
  • 100% naturali

Lungime talpă pe mărimi (fără tiv):

  • 36-37 - 25 cm
  • 38-39 - 26 cm

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBronz
Compoziție90% lână merinos, 10% lână de cămilă, tiv 100% poliester
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereSpălați la mână la o temperatură sub 30°C. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Papuci de casă Melange din lână

Papuci de casă Melange din lână

Papuci de casă pentru femei din lână merinos și păr cămilă

Suprafața care intră în contact cu pielea este moale și fină, cu aspect de blăniță. Talpa este antiderapantă, realizată dintr-un material rezistent la utilizări frecvente.

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .