Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel
Papuci de casă Caramel

Papuci de casă Caramel din lână, flip-flop

10009
Produs in stoc.
149 lei

Papuci de casă pentru femei din lână merinos și cămilă

Suprafața care intră în contact cu pielea este moale și fină, cu aspect de blăniță. Talpa este antiderapantă, realizată dintr-un material rezistent la utilizări frecvente.

Mărime
  • 36-37
  • 38-39

Confort și căldură pentru picioarele tale

Papucii de casă Caramel pot fi folosiți atât în anotimpurile calde, cât și în cele reci. Lâna folosită le conferă un aspect de blăniță moale, fină, confortabilă și un design modern. Modelul tip flip flop permite picioarelor să se aerisească mai bine, dar să și arate mai bine.

Talpa este realizată din material rezistent cu proeminențe cauciucate antiderapante.

Avantajele papucilor Caramel:

  • designul și aspectul pufos îți vor face picioarele mai frumoase
  • ideali pentru temperaturi mai ridicate, acoperind doar o mică parte din picior
  • talpă antiderapantă silențioasă
  • tiv rezistent
  • lâna 100% naturală din care sunt realizați reglează temperatura și circulația sângelui

Lungime talpă pe mărimi (fără tiv):

  • 36-37 - 25 cm
  • 38-39 - 26 cm

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bej
Compoziție
90% lână merinos, 10% lână de cămilă, tiv 100% poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Spălați la mână la o temperatură sub 30°C. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .