Preț redus! Șal lână Salvia Expand

Șal Salvia, 70x200cm

183

Nou

Șal din lână naturală de lungime medie, deschis în partea din față. Moale, foarte practic și călduros, poate fi purtat indiferent de ocazie și de vreme. Este prevăzut cu 2 buzunare.

Mărime universală

Dimensiune: 70x200 cm

Mai multe detalii

Produs in stoc

Time left:

246 lei

Taxe incluse

289 lei Taxe incluse

-15%

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Practic și călduros

Șalul Salvia te va scoate din anonimat prin designul său deosebit. Jocul de forme și culori va atrage atenția și va stârni admirația. Este lung până ldeasupra genunchilor in față, iar în spate acoperă foate bine zona lombară, deschis în partea din față, foarte plăcut la atingere, călduros și ușor de asortat. În față este prevăzut cu 2 buzunare supradimensionate.

Avantajele șalului Salvia

  • lâna îl face călduros și confortabil
  • foarte practic datorită formei și lungimii
  • culoare naturală ușor de asortat

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră în contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareGri
Compoziție64% lână merino, 13% acrylic, 23% poliester
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereA se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Șal Salvia, 70x200cm

Șal Salvia, 70x200cm

Șal din lână naturală de lungime medie, deschis în partea din față. Moale, foarte practic și călduros, poate fi purtat indiferent de ocazie și de vreme. Este prevăzut cu 2 buzunare.

Mărime universală

Dimensiune: 70x200 cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .