Halat Tango din lână
Halat Tango din lână
Halat Tango din lână
Halat Tango din lână

Halat Tango din lână

10162
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile.
879 lei

Halat de casă din lână merino, pentru femei.

Interiorul halatului are un strat moale de lână merinos. La guler, cordon și mâneci are finisaje decorative din bumbac și poliester.

Este prevăzut cu 2 buzunare și cordon.

Mărime
  • XS/S
  • M/L

Confortul de zi cu zi

Zilele petrecute acasă trebuie să fie confortabile și să te bine dispună. Fie că petreci câteva ore în pijamale dimineața, fie seara înainte de culcare, folosește un halat de casă moale, confortabil și călduros. Halatul Tango este de culoare bej cu finisaje închise la culoare la guler, mâneci și cordon.

Avantajele halatului Tango:

  • moale și plăcut la atingere datorită lânii merino, dar și finisajelor din bumbac
  • nu irită și reglează rapid temperatura corpului
  • disponibil în 2 dimensiuni
  • cordon și buzunare
  • poate fi folosit în orice sezon

Dimensiuni:

  • XS/S: Lungime mâneci - 48 cm, Lungime halat începând de la umăr - 100 cm, lățime bust - 58 cm
  • M/L: Lungime mâneci - 48 cm, Lungime halat începând de la umăr - 100 cm, lățime bust - 65 cm

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bej
Compoziție
100% lână merino, finisaje 80% bumbac și 20% poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .