Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru
Set Nou Nascuti Ecru

Set Nou Născuți Ecru, din lână naturală

19
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile
339 lei
cu TVA

Set din lână fleece Ecru pentru nou născuți format din: jachetă, căciuliță, mănuși și botoșei. Setul este unisex. Cadoul perfect pentru botez.

Pe jachetă și căciuliță este brodată o oiță veselă.

Mărime
  • 68

Bebe sănătos și vesel

Fie că întâmpini venirea pe lume a unui nou născut, fie că vrei să faci un cadou de botez, fie că vrei sa pregătești garderoba copilului tău de venirea sezonului rece, trebuie să ții cont de un aspect esențial: sănătatea. Alege un set format din jachetă, căciuliță, papucei și mănuși din lână naturală de cea mai bună calitate și copilul tău se va bucura de confortul pur de care are nevoie să crească sănătos.

Produsele din set se pot comanda și separat. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Ecru
Compoziție
100% lână de oaie
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Producător
Flokati UAB, Lithuania
Include
Caciulă (37 cm), jachetă (68 cm), șosete, mănuși

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .