Preț redus! Căciulă/fular pentru copii Lamb din lână Expand

Căciulă/fular pentru copii Elf din lână, 1-2 ani

157

Nou

Căciulă pentru copii din lână merino. Căciula poate fi folosită și ca fular datorită sistemului ingenios de prindere. Este prevăzuta cu un elastic la un capăt ce se strânge și o transformă în căciulă.

Mărime: 1-2 ani

Diametru: 26 cm

Mai multe detalii

Produs in stoc.

Time left:

63 lei

Taxe incluse

79 lei Taxe incluse

-20%

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Moale și călduroasă

Căciulă moale și fină, realizată 100% din lână merino.
Acoperă foarte bine fruntea și urechile copilului, asigurând protecția necesară atunci când afară este rece. Lâna moale îl va proteja de temperaturile scăzute în mod natural. Spre deosebire de alte materiale sintetice, lâna nu vor favoriza apariția transpirației, a alergiilor și a iritațiilor. Căciula Elf poate fi folosită și ca fular, fiind prevăzută cu un sistem pe bază de elastic la unul din capete.

Avantajele căciulii Elf:

  • 100% lână merino fleece, moale și călduroasă
  • nu provoacă transpirație și alergii
  • izolează și acoperă foarte bine urechile și fruntea
  • poate fi folosită și ca fular

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBej
Compoziție100% lână merinos
Densitate lână400 g/m²
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereA se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Căciulă/fular pentru copii Elf din lână, 1-2 ani

Căciulă/fular pentru copii Elf din lână, 1-2 ani

Căciulă pentru copii din lână merino. Căciula poate fi folosită și ca fular datorită sistemului ingenios de prindere. Este prevăzuta cu un elastic la un capăt ce se strânge și o transformă în căciulă.

Mărime: 1-2 ani

Diametru: 26 cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .