• -20%
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână
Pled copii Meadow din lână

Pătură copii Meadow din lână merino, 100x140 cm

93
Produs in stoc
263 lei 329 lei -20%
cu TVA
Time left

Păturică pentru copii din lână naturală merinos, de grosime medie cu două fețe. Oițele imprimate pe ambele fețe vor deveni partenerul preferat de somn a copilului tău. Nuanțele calde de bej și gri se potrivesc oricărei încăperi.

Dimensiune: 100x140 cm

Dimensiune
  • 100x140 cm

Păturica preferată a copilului tău

Este greu să găsești o păturică pentru copii care să îndeplinească toate cerințele copilului tău și să fie și sănătoasă, nu-i așa? Păturica Meadow merită o șansă deoarece este moale, are un imprimeu jucăuș, potrivit atât pentru băieței, cât și pentru fetițe și este 100% natural. Lâna Merino îi va asigura temperatura optimă, nu va transpira, nu va suferi de iritații și alergii și va dormi neîntors.

Avantajele păturii Meadow:

  • are două fețe, una mai deschisă și una mai închisă ca să te poți juca cu designul camerei
  • ușoară și subțire, perfectă pentru învelire
  • potrivită pentru orice dimensiune de pat pentru copii
  • poate fi folosită o perioadă mai lungă: până la vârsta de 5-7 ani
  • imprimeu atractiv pentru copii

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră în contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Jacquard
Compoziție
100% lână merinos
Densitate lână
480 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Producător
Flokati UAB, Lithuania
Întreținere
Spălați la programul Wool la o temperatură sub 30°C. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .