Sac carucior din lana pentru bebe Expand

Sac de dormit pentru cărucior, din lână, impermeabil, 0-18 luni

Nou

Sac de dormit din lână, impermeabil, pentru cărucioare.

Este ideal în perioadele reci ale anului. Protejează de vânt și umezeală și încălzește copilul în timpul plimbărilor, Este prevăzut cu sistem de fixare pe cărucior, scoică auto și săniuță

Interior: 100% Lână Pură
Exterior: țesătură impermeabilă

Dimensiune: 97 x 38 x 12 cm

Mai multe detalii

Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile

459 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Călduros și confortabil

Sac de dormit pentru nou născuți și copii de până la 18 luni. Interiorul este realizat din lână pură ce nu provoacă alergii și iritații. Exteriorul este din material impermeabil ce nu permite vântului și umezelii să pătrundă la interior. Partea superioară poate fi adaptată cu ajutorul unui șnur. Este practic datorită fermoarului lateral ce permite deschiderea în totalitate. Pe spate este prevăzut cu spații pentru inserarea centurilor.

Avantajele sacului de dormit pentru cărucior:

  • spre deosebire de sacii de dormit din materiale sintetice, sacul din lână nu provoacă transpirație, alergii și iritații
  • practic datorita fermoarului ce detașează toată partea din față
  • potrivit pentru cărucior, scoică auto și sanie
  • mărime universală 0-18 luni

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareMaron
CompozițieInterior 100% lână naturală. Exterior material impermeabil
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereA nu se spăla la temperaturi mai ridicate de 30°C. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Sac de dormit pentru cărucior, din lână, impermeabil, 0-18 luni

Sac de dormit pentru cărucior, din lână, impermeabil, 0-18 luni

Sac de dormit din lână, impermeabil, pentru cărucioare.

Este ideal în perioadele reci ale anului. Protejează de vânt și umezeală și încălzește copilul în timpul plimbărilor, Este prevăzut cu sistem de fixare pe cărucior, scoică auto și săniuță

Interior: 100% Lână Pură
Exterior: țesătură impermeabilă

Dimensiune: 97 x 38 x 12 cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .