Pled bebe Cozy din lână Expand

Pled bebe Cozy bej din lână merino, 75x100 cm

175

Nou

Pled pentru bebeluși, din lână naturală, bej, brodat. Este potrivit pentru bebeluși cu vârsta între 3 și 12 luni.

Lungime: 100 cm

Lățime: 75 cm

Mai multe detalii

Produs in stoc.

319 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Moale, călduros și sănătos

Somnul bebelușilor este esențial când vorbim de creșterea sănătoasă a lor. Mediul natural în care cresc influențează în mod pozitiv pe termen lung. Lâna are proprietăți miraculoase de a regla temperatura corpului fără să supraîncălzească. fără să provoace alergii și de a lupta eficient împotriva microbilor și paraziților. Studii la nivel mondial arată că lâna merino contribuie la un somn mai liniștit. Lâna merino folosită la fabricarea acestui pled a fost special selectată și prelucrată astfel incât să fie foarte moale la atingere și să nu se desprindă. Astfel nu mai există riscul de a provoca iritații în primele luni atunci când pielea este mai sensibilă și nici nu există șanse se a se desprinde fire de lână și a fi înghițite.

Avantajele pledului Cosy

  • 100% natural din lână merino foarte fină și moale
  • firele de lână au fost special țesute pentru a nu se desprinde
  • contribuie eficient la un somn mai liniștit
  • culoare ce suportă folosirea frecventă
  • dimensiunea perfectă pentru bebeluși

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBej
Compoziție100% lână merino; tiv 100% poliester
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereA se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Pled bebe Cozy bej din lână merino, 75x100 cm

Pled bebe Cozy bej din lână merino, 75x100 cm

Pled pentru bebeluși, din lână naturală, bej, brodat. Este potrivit pentru bebeluși cu vârsta între 3 și 12 luni.

Lungime: 100 cm

Lățime: 75 cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .