Preț redus! Nou Set pilotă, pernă și protecție saltea Baby Expand

Set pilotă, pernă și protecție saltea Baby

170

Nou

Set din lână pentru pătuț bebeluși format din:

  • 1 buc Pilotă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic 70x100 cm
  • 1 buc Pernă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic 45x25 cm
  • 1 buc Protecție saltea pătuț bebe Wave din lână merino 60x120 cm

Mai multe detalii

418 lei

Taxe incluse

440 lei Taxe incluse

-5%

În loc de 440 lei

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Conținut pachet

Pilotă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic

Pilotă cu umplutură din lână naturală multistrat 300g/m2, ce poate fi folosită pe parcursul întregului an.

Pernă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic

Subțire și pufoasă, perna Confort Baby a fost special creată pentru copii cu vârsta între 6 luni și 3 ani. Exteriorul este din Bumbac Organic foarte fin și interiorul este 100% lână merino. Perna are o tehnică de coasere specială, fiind prevăzută cu o margine anti sufocare.

Protecție saltea pătuț bebe Wave din lână merino

Protecție saltea pentru pătuț copii din lână merino. Țesătura plată nu lasă cearșaful să alunece, iar pentru prindere este prevăzută cu elastic la cele 4 colțuri.

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareEcru/Bej
Compoziție100% lână merino, 100% bumbac organic
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Set pilotă, pernă și protecție saltea Baby

Set pilotă, pernă și protecție saltea Baby

Set din lână pentru pătuț bebeluși format din:

  • 1 buc Pilotă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic 70x100 cm
  • 1 buc Pernă Confort Organic Baby din lână și bumbac organic 45x25 cm
  • 1 buc Protecție saltea pătuț bebe Wave din lână merino 60x120 cm
Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .