Preț redus! Pernuță Alps din lână și bumbac Expand

Pernă Alps din lână merino și bumbac, 2 fețe, 35x55 cm

Nou

Pernuță din lână și bumbac pentru copii, cu imprimeu.

Una din fețele pernuței este din lână naturală merino, iar cealaltă din bumbac gros, imprimat cu uite jucăușe. Fața pernuței este prevăzută cu un fermoar pentru a putea fi spălată. Umplutura de la interior este realizată din lână merino.

Pernuța Alps poate fi folosită și în timpul zilei pe partea cu lână, dar și pentru a dormi pe partea cu bumbac.

Mai multe detalii

Produs in stoc.

  • 35x55 cm
Time left:

156 lei

Taxe incluse

195 lei Taxe incluse

-20%

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Sănătatea copilului tău este importantă

Lâna are capacitatea de a nu reține apa. Prin structura sa, permite evaporarea rapidă a transpirației.

Lâna este recomandată de medicii dermatologi în prevenția și tratarea bolilor de piele, fiind un material bogat în aminoacizi ce contribuie la refacerea epidermei. Lâna nu provoacă alergii și iritații.

Toate aceste probleme se regăsesc din ce în ce mai des la copii în ziua de astăzi datorită mediului poluat și a substanțelor chimice prezente în diverse obiecte cu care intră în contact. Pielea lor este mai sensibilă și organismul reacționează mai ușor la factorii externi, de aceea este esențial să alegi pentru el materiale naturale, netratate, de cea mai bună calitate. 

Poți preveni aceste neplăceri, alegând o pernuță din lână pe care copilul tău să stea atât în timpul zilei când se joacă în pat, cât și pe parcursul nopții.

Avantajele pernuței Alps:

  • Are 2 fețe: una de zi și una de noapte
  • Este umplută cu lână merino și poate fi ușor adaptată pe înălțime
  • Design jucăuș cu oițe
  • Reglează temperatura la nivelul capului și gâtului
  • Fața pernei este detașabilă pentru a putea fi spălată

Se asortează perfect cu Păturica Alps

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareEcru/Imprimeu
CompozițieExterior: 100% lână merinos și 100% bumbac; Interior: 100% lână merinos
Densitate lână450 g/m²
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereA se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Pernă Alps din lână merino și bumbac, 2 fețe, 35x55 cm

Pernă Alps din lână merino și bumbac, 2 fețe, 35x55 cm

Pernuță din lână și bumbac pentru copii, cu imprimeu.

Una din fețele pernuței este din lână naturală merino, iar cealaltă din bumbac gros, imprimat cu uite jucăușe. Fața pernuței este prevăzută cu un fermoar pentru a putea fi spălată. Umplutura de la interior este realizată din lână merino.

Pernuța Alps poate fi folosită și în timpul zilei pe partea cu lână, dar și pentru a dormi pe partea cu bumbac.

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .