Covor din piele Normandie Expand

Covor din piele Normandie

Nou

Covor din piele de vacă. Pătrate de piele sunt cusute pentru a forma un design deosebit ținându-se cont de cromatică. Culoarea si modelul poate varia deoarece se folosesc materiale 100% naturale.

Mai multe detalii

  • 120x180 cm
  • 180x240 cm

2 069 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Adaugă valoare și design aparte casei tale

Un covor natural ce va schimba total aspectul casei tale. Un design deosebit ce nu se va demoda niciodată. Culori naturale și textură fină ce va aduce confort și căldură în căminul tău. Pielea de vacă este rezistentă, nu își schimbă aspectul în timp și este plăcută la atingere.

  • design deosebit ce scoate în valoarea naturalețea materialului
  • izolator termic natural
  • cusături fine rezistente
  • materiale 100% naturale

Produsele Fellhof

Fellhof este un producător cu tradiție în Austria. Produsele sunt 100% naturale și provin din medii controlate. La realizarea acestora se pune mare preț pe standardele ridicate de calitate, pe utilizarea de materie primă naturală și ecologică și pe finisaje de calitate superioară.

Materialele naturale din piele de oaie sau vacă posedă un atribut fascinant care prin perfecțiunea lor nu au fost încă egalate de nici un material sintetic: capacitatea de a se adapta la temperaturile externe în orice moment al anului - în timpul verii răcoresc și iarna încălzesc.

Pentru că sunt produse naturale, acestea pot diferi ca model și dimensiuni. Se poate simți un miros ușor de blană. De aceea recomandăm aerisirea produsului înainte de utilizare. Pentru întreținere și curățare recomandăm utilizarea de metode și produse ecologice special destinate acestui tip de material.

Culoarealb-maro-negru
Compoziție100% piele de vacă
CertificăriOeko-Tex
ProducătorFellhof

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Covor din piele Normandie

Covor din piele Normandie

Covor din piele de vacă. Pătrate de piele sunt cusute pentru a forma un design deosebit ținându-se cont de cromatică. Culoarea si modelul poate varia deoarece se folosesc materiale 100% naturale.

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .