Blăniță miel Island Expand

Blăniță Island

Nou

Blăniță de miel cu fir lung.

Alege culoarea care se potrivește casei tale.

Lungime: 100-110 cm

Lungimea lânii: aprox. 10 cm

Mai multe detalii

451 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Moale și călduroasă

O blăniță de miel pusă pe canapea, pe fotoliu, pe scaun sau poate chiar pe jos, va aduce plusul de confort și eleganță în casa ta. Este foarte moale la atingere, reglează temperatura corpului fără să încingă, combate transpirația și nu provoacă alergii.

Alege dintr-o multitudine de culori și asorteaz-o cu mobila ta.

Culoarealb, gri sau negru-maro
Compoziție100% blană de miel
CertificăriOeko-Tex
ProducătorFellhof

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Scrieţi o recenzie

Blăniță Island

Blăniță Island

Blăniță de miel cu fir lung.

Alege culoarea care se potrivește casei tale.

Lungime: 100-110 cm

Lungimea lânii: aprox. 10 cm

Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .