Dorești să returnezi o comandă sau un produs? Alege una din modalitățile de retur de mai jos și asigură-te că te încadrezi în termenul de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

  1. Intră în Contul meu și accesează secțiunea Istoric Comenzi și Detalii. Selectează comanda pe care dorești să o returnezi și mergi la secțiunea Adaugă un mesaj. În spațiul liber solicită returul comenzii și motivul returului. Dacă dorești să returnezi un anumit produs din comandă, selectează produsul respectiv.
  2. Trimite solicitarea de retur prin email la adresa iubimlana@iubimlana.ro menționând numele tău, numărul comenzii, produsul pe care dorești să îl returnezi și adresa de preluare a returului.
  3. Suna-ne la 0747 598 184 și unul din consultanții noștri va prelua telefonic solicitarea de retur.

Noi vom trimite firma de curierat să ridice produsul/ele de la adresa comunicată.

În momentul în care returul ajunge în depozitul nostru, vom verifica și te vom informa dacă produsele îndeplinesc condițiile de retur.

Te vom anunța când se efectuează plata reprezentând echivalentul returului tău.

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .