REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “#IubimLana“

1. ORGANIZATOR

Organizatorul prezentului Program de Fidelizare este societatea DAYKOKU S.R.L., cu sediul in Str. Fabricii, nr. 1, Corp cladire C3, birou 4, Mun. Vaslui, Jud. Vaslui, Romania, avand C.U.I. RO25501627, numar de inregistrare in Registrul Comertului J27/208/2009.

2. DESCRIEREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “#IubimLana

Prezentul Program este un sistem creat de Organizator in vederea fidelizarii clientilor prin acordarea de avantaje ca urmare a efectuarii de cumparaturi de pe website-ul www.iubimlana.ro, prin intermediul a trei categorii corespunzand celor trei etape de fidelizare, respectiv “White”, “Black” si “Gold”.

In categoria#IubimLana White va intra orice client care a efectuat cumparaturi cu o valoare cuprinsa intre 1000 si 1999 lei de pe website-ul www.iubimlana.ro si va beneficia de:

  •       3% reducere din valoarea urmatoarelor achizitii (fara transport);
  •       oferte personalizate si cadouri exclusive pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului;

In categoria #IubimLana Black va intra orice client care a efectuat cumparaturi cu o valoare cuprinsa intre 2000 si 4999 lei de pe website-ul www.iubimlana.ro si va beneficia de:

  •       5% reducere din valoarea urmatoarelor achizitii (fara transport);
  •       oferte personalizate si cadouri exclusive pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului;

In categoria #IubimLana Gold va intra orice client care a efectuat cumparaturi cu o valoare mai mare de 5000 lei de pe website-ul www.iubimlana.ro si va beneficia de:

  •       10% reducere din valoarea urmatoarelor achizitii;
  •       transport gratuit la urmatoarele achizitii;
  •       oferte personalizate si cadouri exclusive pe tot parcursul anului, conform politicii de marketing a Organizatorului;

3. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE la programul de fidelizare #IubimLana

In programul de Fidelizare #IubimLana se poate inscrie orice persoana cu varsta de peste 18 ani si care detine capacitate deplina de exercitiu.

Inscrierea in programul de fidelizare se face fara perceperea unui cost, oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse de pe www.iubimlana.ro, in conditiile precizate mai sus. Prin inscrierea in prezentul Program de Fidelizare, clientii isi exprima acceptul cu privire la termenii si conditiile Programului si se obliga sa respecte conditiile prezentului Regulament.

Inscrierea in Programul de Fidelizare se efectueaza pe baza adresei de email si a numarului de telefon, reprezentantii Organizatorului avand dreptul de a verifica corectitudinea acesteia. Inscrierea in program se efectueaza odata cu crearea unui cont de client pe site-ul www.iubimlana.ro. Clientilor li se aduce la cunostinta faptul ca, fara completarea tuturor datelor in mod corect, nu se va putea face inregistrarea in Programul de Fidelizare #IubimLana. Organizatorul are dreptul, iar clientii iau la cunostinta de aceasta imprejurare, de a modifica in orice moment modul de incadrare in categoriile mai sus mentionate, modificarile urmand a fi valabile doar pentru viitor.

Reducerile acordate nu pot fi transferate si se pot cumula cu alte promotii, discounturi si vouchere.

4. DURATA SI INCETAREA PROGRAMULUI de fidelizare

Prezentul Program de Fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata de timp, Organizatorul avand dreptul de a dispune in mod unilateral si cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau incetarea acestuia, la libera sa alegere, fara transmiterea unei notificari prealabile. In oricare dintre aceste cazuri, membrii Programului nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestatie impotriva masurii luate de Organizatorul DAYKOKU S.R.L., pentru niciun motiv. Nicio modificare, suspendare sau incetare nu poate indreptati un membru sau client de a solicita indemnizatii sau despagubiri de orice fel. O versiune actualizata a Regulamentului Programului de Fidelizare #IubimLana este valabila in permanenta pe site-ul Organizatorului. Membrii Programului de Fidelizare sunt invitati sa verifice cu periodicitate prevederile Regulamentului.

DAYKOKU S.R.L. are dreptul de a suspenda definitiv contul unui client, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a Programului de Fidelizare.

Organizatorul este exonerat de orice raspundere pentru toate consecintele, directe sau indirecte, ale eventualelor disfunctionalitati ale Programului de Fidelizare. Organizatorul va face cu toate acestea eforturi astfel incat, in cazul unor disfunctionalitati, membrii sa poata beneficia in continuare de avantajele categoriei de care apartin.

5. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. DAYKOKU S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin formularul de înscriere în conformitate cu politica de confidențialitate pe care va rugam sa o consultați pe website-ul www.iubimlana.ro la adresa: https://www.iubimlana.ro/content/8-privacy-policy

Varianta valabila la data de 19.07.2019

 

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .