Botoși Teddy din lână pentru copii Expand

Botoși Teddy din lână pentru copii

1 Review(s)

Nou

Papuci de casă din lână pentru copii, închiși pe picior.

Foarte călduroși, botoșii Teddy au un strat dublu de lână naturală cu aspect de blăniță atât pe interior, cât și pe exterior. Talpa este antiderapantă.

Sunt foarte practici și comozi.

Mai multe detalii

Produs in stoc

 • 28-29
 • 30-31
 • 32-33
 • 34-35

109 lei

Taxe incluse

Livrare curier rapid DPD

Livrare în 24-48 de ore pentru produsele pe stoc

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei

Spend 400 lei more and get Free Shipping!

Piciorușe calde

Copiii lasă papucii de casă din picioare cu prima ocazie, amintindu-și de ei abia când le îngheață picioarele. Soluția este o pereche de papuci care sunt prinși de picior, iar daca aceștia sunt și din lână, înseamnă că sunt foarte sănătoși pentru picioare. Papucii de casă pentru copii Teddy sunt moi și plăcuți la atingere, exteriorul conține și lână de cămilă, iar la interior sunt realizați din lână merino.

Avantajele botoșilor Teddy:

 • nu cad din picioare
 • sunt realizați din lână cu extraordinara sa calitate de a regla imediat temperatura
 • foarte moi și confortabili
 • talpă antiderapantă

Mărimile corespunzătoare lungimii tălpii:

 • 28-29 - 18 cm
 • 30-31 - 19,5 cm
 • 32-33 - 21 cm

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark LogoLogo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

CuloareBronz
CompozițieExterior: 90% lână merinos, 10% lână de cămilă Interior: 100% lână merino Tiv și talpă exterioară: 100% poliester
CertificăriWoolmark, Oeko-Tex
ProducătorFlokati UAB, Lithuania
ÎntreținereCurățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nota 
2019-04-19

Practici

Sunt moi, se tin de picior si au talpa antiderapanta ceea ce e perfect pentru un copil

  Scrieți-vă părerea !

  Scrieţi o recenzie

  Botoși Teddy din lână pentru copii

  Botoși Teddy din lână pentru copii

  Papuci de casă din lână pentru copii, închiși pe picior.

  Foarte călduroși, botoșii Teddy au un strat dublu de lână naturală cu aspect de blăniță atât pe interior, cât și pe exterior. Talpa este antiderapantă.

  Sunt foarte practici și comozi.

  Accept

  Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .