Pernuță jucărie Miki
Pernuță jucărie Miki
Pernuță jucărie Miki
Pernuță jucărie Miki
Pernuță jucărie Miki
Pernuță jucărie Miki

Pernuță jucărie Miki din lână, 35x35 cm

122
Ultimele produse in stoc
219 lei
cu TVA

Pernuță decorativă pentru copii, din lână merino. Pernuța este foarte hazlie și moale, nu provoacă alergii, înfrumusețează aspectul camerei și cu siguranță va fi îndrăgită de cei mici.

Dimensiune: 35x35 cm

Moale și sănătoasă

Tot ce intră în contact cu pielea copilului este foarte important să fie natural și să nu provoace alergii și iritații. Dacă în timpul somnului îl protejezi cu așternuturile, în timpul zilei când se joacă, cu ce materiale intră în contact? Lâna este una din cele mai sănătoase materiale existente, așa că apelează la aceasta cu încredere. Pernuța jucărie Miki este realizată din lână merino, foarte moale și pufoasă, nu a fost colorată chimic, iar detaliile decorative (ochi, mânuțe, urechi, picioare) sunt moi și cu margini fine.

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră in contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Bej
Compoziție
100% lână merinos
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Producător
Flokati UAB, Lithuania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Pentru că la fabricarea produselor #IubimLâna se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist
Produs adăugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .