Eco Fashion

Eco Fashion

Sunt 16 produse.

Este bine să ții cont nu doar de materialul ce intră în contact direct cu pielea copilului tău ci și cu ce îl îmbraci peste acesta. Lâna îl va ajuta să se încălzească mai repede, îl va proteja de frig, îi va regla temperatura la nivelul potrivit și îl va ajuta să crească sănătos și frumos. Căciulițe, mănuși, papucei pentru copii și seturi pentru...

Este bine să ții cont nu doar de materialul ce intră în contact direct cu pielea copilului tău ci și cu ce îl îmbraci peste acesta. Lâna îl va ajuta să se încălzească mai repede, îl va proteja de frig, îi va regla temperatura la nivelul potrivit și îl va ajuta să crească sănătos și frumos. Căciulițe, mănuși, papucei pentru copii și seturi pentru nou născuți de diverse modele, mărimi și culori din lână Merinos.

Less
Mai mult
1 - 16 din 16 produse
Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .