Dormitor

Dormitor

Sunt 27 produse.

Sistemul imunitar al copiilor este în dezvoltare, iar tu ai rolul de a-l apăra și de a-i crea un mediu sănătos. Poți face asta exact cum este mai bine: în mod natural și nu doar la interior, ci și la exterior. Suprafața pe care doarme și pe care își petrece cel mai mult timp din zi are un impact semnificativ asupra dezvoltării sale sănătoase. Lâ...

Sistemul imunitar al copiilor este în dezvoltare, iar tu ai rolul de a-l apăra și de a-i crea un mediu sănătos. Poți face asta exact cum este mai bine: în mod natural și nu doar la interior, ci și la exterior. Suprafața pe care doarme și pe care își petrece cel mai mult timp din zi are un impact semnificativ asupra dezvoltării sale sănătoase. Lâna nu provoacă alergii, lasă pielea să respire și păstrează o temperatură constantă. Perne, pături și saci de dormit din lână naturală pentru sănătatea copilului tău.

Less
Mai mult
1 - 27 din 27 produse
Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .