Pilote și plăpumi

Pilote și plăpumi

Sunt 9 produse.

Îți oferim o gamă variată de pilote și plăpumi cu umplutură din lână naturală și suprafață din bumbac organic. Fabricate în România la Piatra Neamț. Alege o pilotă de grosime medie pentru temperaturi de peste 23 grade Celsius în încăpere sau pilote și plăpumi groase pentru temperaturi sub 22 de grade Celsius. Sănătoase și 100% naturale, lasă pie...

Îți oferim o gamă variată de pilote și plăpumi cu umplutură din lână naturală și suprafață din bumbac organic. Fabricate în România la Piatra Neamț. Alege o pilotă de grosime medie pentru temperaturi de peste 23 grade Celsius în încăpere sau pilote și plăpumi groase pentru temperaturi sub 22 de grade Celsius. Sănătoase și 100% naturale, lasă pielea să respire, nu provoacă alergii, stau lipite de corp și resping umiditatea.

Less
Mai mult
1 - 9 din 9 produse
Accept

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .